Chestionar de înscriere ca voluntar la tabăra Ecumenica

Te rugăm să folosești cât de mult spaţiu consideri că este necesar pentru un răspuns complet la fiecare întrebare.

Candidații trebuie să aibă peste 18 ani. De asemenea, sunt apreciate disponibilitatea, caritatea, creativitatea, empatia, o bună condiție fizică, priceperea și entuziasmul în/pentru activitățile desfășurate.

1. Date personale

Nume și prenume:

Data și locul nașterii:

Adresa:

Email:

Numar de telefon:

Fb:

Ultima școală absolvită și specializarea:

Instagram:

Studii în curs:

Ocupație/profesie actuală:

2. În cazul în care o persoană ţi-ar cere să îi vorbeşti despre Tabăra ECUMENICA, ce i-ai spune despre această acțiune?

3. Descrie-te în trei cuvinte:

4. Care este motivaţia ta pentru a lucra ca animator în această tabără?

5. Ai mai lucrat ca voluntar? Dacă da, în ce context?

6. Care este experiența ta anterioară în lucrul cu copiii/tinerii?

7. Ai mai avut ocazia de a fi liderul unui grup, formal sau non-formal? Te rugăm să ne oferi câteva detalii.

8. În tabără sunt organizate următoarele activități: teatru, ecologie, ateliere de comunicare, revista taberei, anchete stradale, concurs de gătit, concursuri distractive, orientare și supraviețuire în natură, muzică, arts&crafts (modelaj în lut, origami, pictură, etc), sporturi (fotbal, volei, handbal, tenis de masă etc.), drumeție pe munte, creație literară, dans.

Pe care dintre ele le-ai practicat?

Dacă ai avea ocazia să le deprinzi în cadrul unei zile de formare, pe care crezi că le-ai putea prezenta cu ușurință copiilor/tinerilor și de ce? (poți alege una, mai multe sau toate variantele).

9. Ce cunoştinţe, aptitudini și abilităţi te recomandă pentru a fi selectat(ă) ca animator în cadrul Taberei Ecumenica? Cum le-ai dobândit?

10. Precizează dacă ai mai luat parte la cursuri de formare / workshop-uri / ateliere care te-au impresionat în vreun fel și descrie care a fost impactul lor asupra ta.

11. Care sunt aşteptările tale privind saptămâna de desfășurare a taberei pentru care aplici?

12. Care consideri că este amprenta ta personală în comunitatea din care faci parte (familie, școală, Biserică, grup de prieteni, serviciu)? Cum te văd cei din jur?

13. Care crezi că ar putea fi contribuţia ta în cadrul taberei?

14. Descrie doua aspecte pe care crezi că participarea la această tabără te va ajuta să le învingi/depășești.

15. Cum ți se pare inițiativa parohiei “Buna Vestire” Tg.Lăpuș de a organiza această tabără? Cum ai descrie relația ta cu Dumnezeu?

16. Te rugăm să menționezi aspectele pe care ar trebui să le avem în vedere cu privire la starea ta de sănătate (de exemplu afecţiuni cardiace sau pulmonare, alergii la factori naturali, la înţepături de insecte, fracturi suferite anterior, diabet, medicație, regim alimentar special etc.).

17. Ce mărime porți la tricou ?

S
M
XL

18. Cum ai promova tu tabăra Ecumenica prietenilor tăi, cunoscuților sau unor persoane complet necunoscute? Dă-ne niște idei

19. Alte completări/sugestii/întrebări:

20. Atașează o fotografie care să te reprezinte (va fi inserată în site-ul taberei). Prin atașarea fotografiei, îți dai acordul pentru utilizarea acesteia pe platformele noastre on-line.

Îți mulțumim pentru răbdarea acordată completării acestui formular! Vei fi ținut/ă la curent cu procesul de selecție a voluntarilor.

Politica de confidențialitate