admin

Aventura Gîtu

Echipa 8 GÃŽTU

e7.jpg

1. Prima întîmplare spre drumul de la Rohia a fost proba cu barca ; un « gît » din grupa 8 s-a oferit să-l salveze pe rănitul de pe celălalt mal, aşa că s-a urcat în barcă, dar, pe la jumătatea lacului, barca s-a dezumflat, iar concurentul a căzut în apă. Aşa că rănitul care trebuia să fie salvat a fost nevoit să-l salveze el pe cel intrat la apă.

2.  Picioarele sus. Aşa s-a numit încă una din probele pe care ni le-a scos viaţa înainte şi pe care noi am rezolvat-o perfect. Nici un picior  nu a fost găsit pe jos. Cum? Am stat pe spate şi ne-am odihnit pe cînd ceilalţi s-au pus unii peste alţii şi au căzut.

3. A treia probă hazlie a fost cea în care am fost nevoiţi să coborîm ţinîndu-ne de frînghie, iar unul dintre „gîţi”, de la jumătatea drumului a căzut pe spate pînă jos, de şi-a învineţit fundul.

4. Cu toate că trebuia să ne gîndim, proba cu întrebările de cultură generală a fost foarte hazlie pentru noi. Din cauza timpului scurt, am fost nevoiţi să punem răspunsurile la nimereală.

5. Cînd am ajuns la proba în care trebuia să dăm jos o cutie din copac coordonatorii au spus că trebuie să dăm cu capul în copac pentru a da jos cutia, iar unul dintre coechipieri a luat acest lucru în serios şi a început să dea cu capul în el.

6. Iată-ne la proba la care trebuia să ne facem floricele de porumb. Noi, ca deştepţii, am pus TOATĂ punga de cu popcorn pe „aparatul special, ultramodern”, alimentat la curent electric natural (foc). Popcornul, în loc să se transforme în floricele, s-a ars. Aşa că nu am mâncat decât pâinea cu cârnaţii.

7. După proba cu popcornul, am primit mâncare, cârnaţi şi pâine. Unul dintre concurenţi, sătul de mâncare, a aruncat cârnatul în lanul de porumb din apropiere.

8. După proba de testare a cunoştinţelor, unde am dat răspunsuri la nimereală, coordonatorul ne-a spus să ne rostogolim pe deal în jos. Unul dintre noi s-a rostogolit, iar rezultatul a fost: o mulţime de  spini, multe tăieturi şi vânătăi. Iar dealul era foarte abrupt, cu o pantă de vreo 70 de grade.

9. În primul rând am primit ţeapă. Ştiţi de ce? Pentru că am urcat un deal, şi ei ne-au pus să-l coborâm din nou cu frânghia şi să-l urcăm iar. Când am urcat din nou, ce să vezi? Pantalonii unui concurent s-au rupt în fund, nu pentru că a tras un „gaz”, ci pentru că s-a forţat.

10. S-a întâmplat la pescuit. Unul din concurenţi a aruncat cârligul cu o râmă foarte apetisantă. Dar ceea ce nu a ştiut el era că un peşte i-a mâncat râma, iar următorii au scos capul afară, făcând greva foamei. Cu greva ne-am ales şi noi, care am rămas fără peştele care trebuia să devină gustarea noastră.

Trackback URI | Comments RSS

Lasă un comentariu